Nosa carta de Viño

Filtrar por alérxenos

Amosando resultados que non conteñen:

Eliminar filtro

Viño

Unha selección de viños locais e os escollidos polo noso sumiller. Viños tintos e brancos que reflicten as culturas de España, un país rico en sol e tradición.

Ler máis
  • destacado
    Veiga Sicilia Valbuena
    • Mellor valorado
    • Recomendación do chef

    Vega Sicilia é o nome dun dos viños españois máis recoñecidos internacionalmente. Atópase na Denominación de Orixe Ribera del Duero, na provincia de Valladolid.

    A adega foi fundada en 1864 e adquirida polo empresario David Álvarez Díez en 1982, ten 250 hectáreas de viñedo, das que o 80% son Tempranillo ou Tinto Fino, e o resto unha combinación de Cabernet Sauvignon, Merlot e Malbec.

    O viño Vega Sicilia faise principalmente cunha uva local chamada Tempranillo. O proceso de produción é moi meticuloso polo que o resultado é excelente.

    • 140,00€ Botella
  • destacado
    Martin Códax
    • O máis solicitado
    • Recomendación do chef

    Un branco famoso pola súa extraordinaria regularidade vintage tras vintage, converteuse nun emblema da DO Rías Baixas. A calidade de Martín Códax 2019 foi avalada en 2020 con catro "ouros" nos concursos Berliner Wein Trophy, Monovino, International Virtus Awards Lisboa e Baco.

    • 15,00€
    • 3,00€
  • destacado
    Viña Ardanza Reserva 2009
    • Especialidade da casa
    • Recomendación do chef

    Viña Ardanza Reserva, un dos viños máis emblemáticos da Rioxa Alta, presenta a anada 2009. Viña Ardanza Reserva 2009 é a segunda anada que inclúe a Garnacha no seu coupage, o que lle confire aínda máis elegancia e finura. Luis Gutiérrez, catador da guía Robert Parker en España, deulle un 93/100: "Inicialmente era pechado, tímido e serio, maduro e algo máis escuro que o 2008, pero é moi equilibrado, serio e harmónico".

    • Cereais con glute
    • 26,00€ Botella
    • 6,00€Copa

Albariños

O albariño é unha variedade de uva orixinaria de Galicia, España, que se emprega para a produción de viño branco nesa rexión e, en menor medida, nas rexións españolas de Cantabria, Castela e León e Cataluña. No norte de Portugal coñécese como alvarinho ou cainho branco e é abundante en Monção e Melgaço, no noroeste do país.

Ler máis
  • destacado
    Terras Gauda
    • O máis solicitado

    Terras Gauda

    • 12,00€ Botella
    • 3,00€Copa
    • 13,00€botella na terraza
  • destacado
    Martin Códax
    • O máis solicitado
    • Recomendación do chef

    Un branco famoso pola súa extraordinaria regularidade vintage tras vintage, converteuse nun emblema da DO Rías Baixas. A calidade de Martín Códax 2019 foi avalada en 2020 con catro "ouros" nos concursos Berliner Wein Trophy, Monovino, International Virtus Awards Lisboa e Baco.

    • 15,00€
    • 3,00€

Mencia

Mencía é o nome dunha variedade ou raza de uva vermella introducida e cultivada principalmente no noroeste da Península Ibérica dende a época da Roma Antiga. Despois de recuperarse do desastre da epidemia de filoxera a finais do século XIX, que provocou unha grave crise económica nas súas zonas de cultivo tradicionais, úsase para elaborar viños aromáticos e afroitados , cunha cor intensa e con posibilidades de envellecemento.

Ler máis
  • destacado
    Tares Domain Old Strain 2016

    Seguramente estamos ante o viño máis famoso de Álvaro Palacios, considerado un dos mellores adegueiros de España. Pétalos del Bierzo é un viño xovial cheo de aromas embriagadores que transmite claramente todos os matices do Bierzo. Procedente de vellas vides cultivadas en lousas empinadas e rochosas das que se extrae o mellor de Mencía e o resto das variedades que forman o cupado deste tinto agradable, escollido por Robert Parker en 2015 como o viño coa mellor relación calidade. prezo mundial. Nesta vendima de 2017, mantén o deseño da etiqueta creado polo pintor canario Xano Armenter con cores máis vivas.

    • 22,00€ Botella
    • 5,25€Copa

Riojas

A Rioxa é unha Denominación de Orixe Calificada (DOCa) de España coa que se distinguen principalmente determinados viños elaborados en zonas das comunidades autónomas da Rioxa e do País Vasco, e en menor medida en Navarra ou Castela e León, 4 (menos de 2,5 km²). Debido á diversidade orográfica e climática, distínguense tres subzonas de produción —Rioxa Alta, Rioja Oriental e Rioja Alavesa— onde se orixinan viños de distintas características. A produción media anual de viño da Rioxa é de 336 millóns de litros (85% de viño tinto e 15% de viño branco e rosado). Os viños da Rioxa son frescos, aromáticos, cunha composición equilibrada e cun excelente bouquet.

Ler máis
  • destacado
    Marqués de Riscal Reserva 2015

    Marqués de Riscal, pioneiro e referente da DO Rioja, sempre aportou grandes viños e variedades á tradición vinícola española. No seu Marqués de Riscal Reserva 2015 sorpréndenos cos seus cheiros finos a regaliz, pementa negra, coiro e froita madura mesturados coas notas de envellecemento. É unha elaboración a partir de acios de Graciano e Tempranillo do 2015 en perfecta convivencia

    • 21,00€ Botella
    • 5,00€Copa
  • destacado
    Viña Ardanza Reserva 2009
    • Especialidade da casa
    • Recomendación do chef

    Viña Ardanza Reserva, un dos viños máis emblemáticos da Rioxa Alta, presenta a anada 2009. Viña Ardanza Reserva 2009 é a segunda anada que inclúe a Garnacha no seu coupage, o que lle confire aínda máis elegancia e finura. Luis Gutiérrez, catador da guía Robert Parker en España, deulle un 93/100: "Inicialmente era pechado, tímido e serio, maduro e algo máis escuro que o 2008, pero é moi equilibrado, serio e harmónico".

    • Cereais con glute
    • 26,00€ Botella
    • 6,00€Copa

Ribera del Duero

Ribera del Duero é unha denominación de orixe á que pertencen viñedos situados en Castela e León (España), dentro dunha franxa da conca do río Duero, duns 115 quilómetros de longo e 35 de ancho, situada na confluencia das provincias de Soria, Burgos, Segovia e Valladolid. Os viños DO Ribera del Duero son principalmente tintos, aínda que tamén hai rosados. A variedade de uva máis característica é a xenéricamente chamada Tinta del País, coñecida no mundo do viño como Tempranillo , que constitúe máis do 90% da produción.

Ler máis
  • destacado
    Veiga Sicilia Valbuena
    • Mellor valorado
    • Recomendación do chef

    Vega Sicilia é o nome dun dos viños españois máis recoñecidos internacionalmente. Atópase na Denominación de Orixe Ribera del Duero, na provincia de Valladolid.

    A adega foi fundada en 1864 e adquirida polo empresario David Álvarez Díez en 1982, ten 250 hectáreas de viñedo, das que o 80% son Tempranillo ou Tinto Fino, e o resto unha combinación de Cabernet Sauvignon, Merlot e Malbec.

    O viño Vega Sicilia faise principalmente cunha uva local chamada Tempranillo. O proceso de produción é moi meticuloso polo que o resultado é excelente.

    • 140,00€ Botella